Om os | Sæt ansigter på og læs ambitionerne bag lexoforms
15899
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15899,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Teamet hos Lexoforms

 

Lexoforms er startet af fire erfarne iværksættere, der hver især besidder forskellige stærke kompetencer indenfor jura, IT og programmering.

 

Vi savnede en “selvbetjenings-løsning”​, der på en enkelt måde kunne føre små og mellemstore virksomheder igennem processen til at efterleve kravene i persondataforordningen.

 

Med fokus på brugervenlighed og en ambition om at bringe det tunge juridiske stof ”helt ned på jorden”, så det bliver forståeligt for alle, har vi udviklet netop sådan et online værktøj.

 

Vi siger ikke at det er en nem opgave, men mange taler opgavens omfang op i en størrelse der tangerer et rent “overkill”​.

 

Lexoforms – enklere kan det ikke gøres

lexoforms_kim_jensen-min

Ansvarlig for salg og administration.
Kim har i tre årtier arbejdet med salg og rådgivning indenfor it og dokumenthåndteringssystemer. Passionen er at effektivisere arbejdsgange og processer igennem brugen af teknologi.
T: +45 78 700 800

Kim Jensen

Partner & CEO
lexoforms_wivi_larsen-min

Ansvarlig for det juridiske indhold på Lexoforms.
Wivi har i flere årtier været selvstændig advokat og står bl.a. bag udviklingen af Erhvervsjuradatabasen (erhvervsjuridiske formularer), som sælges via Karnovs forlag.
T: +45 78 700 800

Wivi H. Larsen

Partner & advokat (H)
lexo_9600-min

Vores blæksprutte i salg og support.
Line har mange års erfaring som advokatsekretær og er vant til at have mange bolde i luften, som altid gribes - kvalitet og god service er en selvfølge.
T: +45 78 700 800

Line Herlev Niebuhr

Salg & Support
lexoforms_niels_hald-min

Ansvarlig for udvikling og website.
Niels har altid været selvstændig med speciale indenfor webdesign/-udvikling og har været involveret i mange brede og komplekse opgaver igennem sin karriere.
T: +45 78 700 800

Niels M. Hald

Partner & CTO
lexoforms_Jacob_overby-min

Ansvarlig for infrastruktur, sikkerhed og drift.
Jacob har i flere årtier arbejdet med IT og været ansvarlig for store komplekse netværk og infrastrukturer, hvilket har givet ham et vidensniveau indenfor IT som man sjældent møder.
T: +45 78 700 800

Jacob Overby

Partner & CIO
lexo_7600-min

Teamets ``nørd``, har været udvikler siden han var 9 år gammel. Aske har en enorm interesse inden for udvikling på diverse sprog. Han er klar på enhver udfordring og tager alle opgaver med et smil.

Aske Ib

Backend Udvikler
lexo_6600-min

Jeppe er som et led i sin uddannelse til Hansdelsøkonom ansat til, at løfte marketing hos Lexoforms samt styrer diverse SoMe platforme.
T: +45 78 700 800

Jeppe Byskou

Marketing

GET IN TOUCH