Om os | Sæt ansigter på og læs ambitionerne bag lexoforms
15899
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15899,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Teamet hos Lexoforms

 

Lexoforms er startet af fire erfarne iværksættere, der hver især besidder forskellige stærke kompetencer indenfor jura, IT og programmering.

 

Vi savnede en “selvbetjenings-løsning”​, der på en enkelt måde kunne føre små og mellemstore virksomheder igennem processen til at efterleve kravene i persondataforordningen.

 

Med fokus på brugervenlighed og en ambition om at bringe det tunge juridiske stof ”helt ned på jorden”, så det bliver forståeligt for alle, har vi udviklet netop sådan et online værktøj.

 

Vi siger ikke at det er en nem opgave, men mange taler opgaven op i et niveau der bliver et rent “overkill”​.

 

Lexoforms – enklere kan det ikke gøres

lexoforms_kim_jensen-min

Ansvarlig for salg og administration.
Kim har i tre årtier arbejdet med salg og rådgivning indenfor it og dokumenthåndteringssystemer. Passionen er at effektivisere arbejdsgange og processer igennem brugen af teknologi.
T: +45 78 700 801

Kim Jensen

Partner & CEO
lexoforms_wivi_larsen-min

Ansvarlig for det juridiske indhold på Lexoforms.
Wivi har i flere årtier været selvstændig advokat og står bl.a. bag udviklingen af Erhvervsjuradatabasen (erhvervsjuridiske formularer), som sælges via Karnovs forlag.
T: +45 78 700 800

Wivi H. Larsen

Partner & advokat (H)
lexo_9600-min

Vores blæksprutte i salg og support.
Line har mange års erfaring som advokatsekretær og er vant til at have mange bolde i luften, som altid gribes - kvalitet og god service er en selvfølge.
T: +45 78 700 811

Line Herlev Niebuhr

Salg & Support
lexoforms_niels_hald-min

Ansvarlig for udvikling og website.
Niels har altid været selvstændig med speciale indenfor webdesign/-udvikling og har været involveret i mange brede og komplekse opgaver igennem sin karriere.
T: +45 78 700 800

Niels M. Hald

Partner & CTO
lexoforms_Jacob_overby-min

Ansvarlig for infrastruktur, sikkerhed og drift.
Jacob har i flere årtier arbejdet med IT og været ansvarlig for store komplekse netværk og infrastrukturer, hvilket har givet ham et vidensniveau indenfor IT som man sjældent møder.
T: +45 78 700 800

Jacob Overby

Partner & CIO
frank

Ansvarlig for salg, kommunikation og markedsføring.
Frank har beskæftiget sig med salg, markedsføring og kommunikation indenfor flere forskellige brancher.
Passionen er mennesker, relationer og at skabe værdi for alle.
T: +45 78 700 802

Frank A. Rasmussen

Salgschef

GET IN TOUCH

HISTORIEN BAG LEXOFORMS

 

I forbindelse med persondataforordningens indførelse i foråret 2016 spekulerede advokat Wivi H. Larsen på, hvordan hun dog skulle løse persondataforordningens udfordringer i hendes egen virksomhed, Ret&Råd Advokaterne Glostrup Ballerup Greve – og hos alle sine kunder, små og mellemstore virksomheder – uden at bruge 40 – 50 timer på det. Hun vidste, at så mange timer ville blive en voldsom økonomisk belastning for hendes kunder.

 

Det var nødvendigt at have en målrettet it-løsning, der kunne forenkle og billiggøre GDPR-arbejdet for virksomhederne.

 

Wivi forhandlede først forgæves med en stor it-virksomhed, og fandt så i efteråret 2016 frem til en mindre it-virksomhed i Silkeborg, der havde speciale i at gøre dokumenter intelligente og dynamiske. Wivi aftalte et møde med de to ejere af virksomheden, Kim Jensen og Jacob Overby. De var åbne og omstillingsparate og så straks mulighederne. Kemien var så god, at alle tre hurtigt blev enige om at lave et nyt fælles selskab. De kunne dog se, at der ville blive behov for en webudvikler. Niels Hald, som havde til huse i samme kontorfællesskab, blev indviet i planerne og der skulle ikke meget overtalelse til før han blev en del af teamet.

 

De ”4 musketerer” var nu samlet, og et vanvittigt stærkt hold etableret. Der er vendt og drejet mange juridiske og tekniske udfordringer under hele produktudviklingen.  Det der er helt indlysende for en jurist, er ofte uforståeligt for en it-person – og omvendt. Vores meget forskellige kompetencer har været helt afgørende for skabelsen af en unik løsning, som vi stolt kunne lancere i foråret 2018.

 

Første mål er nået, men rejsen er kun lige begyndt. Vi har masser af nye funktioner i støbeskeen.

Vi er ydmyge og taknemmelige over, at så mange virksomheder, rådgivere og brancheorganisationer har valgt at foretage rejsen sammen med Lexoforms.

 

Vi glæder os til at byde flere kunder velkommen om bord

Kim, Jacob, Niels og Wivi