Persondata- og fortrolighedspolitik | Vi passer på dine oplysninger
15466
page-template-default,page,page-id-15466,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Persondata- og fortrolighedspolitik

Vi opbevarer kun de personoplysninger, som du selv har indtastet i vores system, og det er kun Lexoforms-koncernen og Lexoforms databehandlere, der har adgang til dine data.

 

Lexoforms kontaktoplysninger

Lexoforms ApS, Vejlsøvej 51 – Bygning O, DK-8600 Silkeborg, Tlf.: +45 78 700 800, e-mail: info@lexoforms.com, Kontaktperson: Kim Jensen

 

Hvilke oplysninger indsamler vi

Vi spørger bl.a. om dit navn, din adresse, din e-mailadresse, dit telefonnummer, dine betalingsoplysninger, data indsamlet via cookies eller lignende teknologier, funktionelle data, såsom registrerings-og systemoplysninger samt yderligere brugsdata som for eksempel aktivitetsdata.

 

Formålet med indsamling af oplysninger
Når du signer op på vores platform og indtaster oplysninger, spørger vi kun om de oplysninger som er nødvendige for, at vi kan udføre opgaven og give dig adgang til de ønskede funktioner og services på vores persondata platform (www.lexoforms.com).

Vi bruger de indtastede oplysninger – dels til at levere din persondataplatform, så du opfylder Persondataforordningens krav – og dels til at informere dig om din konto/profil, nye funktioner eller services, ændringer i persondatalovgivningen, information om nye/opdaterede dokumenter og tillæg, sikkerhed og andre former for opdateringer.

 

Opbevaring

Vi opbevarer dine indtastede data, så længe du har et aktivt abonnement hos os.

Ophører abonnementet, kan du downloade alle dokumenter til dit videre brug

 

Indsigt og berigtigelse

Du kan når som helst se alle dine indtastede data på vores platform og berigtige oplysningerne.

 

Sletning

Vi sletter de af dig indtastede oplysninger 3 måneder efter abonnementets ophør, medmindre vi af regnskabsmæssige eller juridiske årsager skønner, at det er nødvendigt at beholde dem i en længere periode.

 

Klage til tilsynsmyndighed

Ønsker du at klage over os, vil vi være glade for at blive orienteret og gøre, hvad vi kan for at gøre dig tilfreds, men du er altid berettiget til at klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Tlf. +45 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk