Riedl & Co ApS

Riedl&Co er den eneste konsulentvirksomhed i Danmark, der har specialiseret viden om indkøb på hele det socialfaglige område. Riedl&Co hjælper private leverandører/organisationer mv. på det socialfaglige område, således at de i højere grad kan blive valgt til i kommunerne.

Hvad skal der til? – herunder prisfastsættelse af ydelserne, kvalificering af kontrakter og dokumentationspraksis, positionering på markedet, virksomhedsudvikling osv. – og; GDPR!

Ansatte hos Riedl&Co har hertil erfaring fra både det udførende område (foranstaltning), myndighed, revision, forhandling, jura, data og indkøb. En særegen kombination af fagligheder, der kombineret med et unikt dybt kendskab til det socialfaglige leverandørlandskab, positionerer Riedl&Co som de eneste af sin art.

Riedl&Co tilsigter altid at arbejde i en uformel tone. Vi får sagt og spurgt om det nødvendige, og gør at tingene er til at omsætte og forstå! – Vi arbejder “med” Jer i processen, således at I kan stå på egne ben når vi er “ude af døren” igen. Dette bl.a. ved at inddrage Jer i hele processen, og at tilbyde support i tiden efter.

Grundlæggende mener vi i Riedl&Co, at kommunerne har behov for gode private aktører på det socialfaglige område, men også at kommuner selv med fordel kan og skal drive nogle typer af indsatser selv. Der skal i langt højere grad ske læring på tværs af de skel som i dag er så tydelige. Valget mellem at have en indsats internt eller at købe den eksternt, bør altid ske på et oplyst grundlag. Et grundlag som Riedl&Co kan være behjælpelige med at tilvejebringe.

Riedl & Co ApS

Havnegade 32
5000 Odense C

29806000
info@riedlco.dk

riedlco.dk

MH9230_frit_300x240px

Vil du vide mere?

Book et møde , når det passer dig – eller bliv ringet op.

Ring mig venligst op...