VBL Rådgivning ApS

“KVALITET ER EN ÆRESSAG, RIMELIGE PRISER OG BEHAGELIG BETJENING” Kort sagt, - vi er eksperter, I betaler ikke for mere end I får og vi er til at snakke med. Jeg tilbyder rådgivning og da mange af mine kunder også vil gerne have konkret hjælp, både i opstarten og efterfølgende, løser jeg også den opgave med glæde, da jeg tror på at et godt samarbejde, kun bliver bedre over tid.

Mit navn er Vicky, jeg er jurist og har speciale i GDPR rådgivning og tilbyder at være jeres partner i arbejdet med persondatabeskyttelse.

Selvom VBL Rådgivning befinder sig geografisk på Midtfyn, har jeg kunder i mange dele af landet, som serviceres over telefonen eller videoopkald.

Hvis I brug for assistance til udarbejdelse af dokumentationen, der danner baggrund for revisionserklæringer, f.eks. ISAE3000 er det også muligt, ligesom jeg tilbyder at udfylde rollen som DPO.

Jeg har også erfaring med undervisning og tilbyder undervisning, både i konkrete opgaver og mere overordnet. Så sig til hvis I skal have GDPR “med smil på læben”. Bare ring på 93 10 11 11 og lad os få en snak – det koster ikke noget!

VBL Rådgivning ApS

Bygmestervej 5
5750 Ringe

22653111
info@vbl.dk

vbl.dk

MH9230_frit_300x240px

Vil du vide mere?

Book et møde , når det passer dig – eller bliv ringet op.

Ring mig venligst op...