Grant Thornton, Godkendt Revisionspartnerselskab

Grant Thornton er først og fremmest et revisions- og rådgivningshus, men vi er også vores kunders tætteste allierede. Vi hjælper virksomheder med skræddersyede løsninger, giver perspektiv og har en ægte glæde ved at skabe sikkerhed og ’arbejdsro’ for vores kunder. Vi er nemlig tæt på deres kerneforretning, tæt på deres passion og tæt på det samfund, som de og vi indgår i.

Vi hjælper dig i mål med GDPR på dine præmisser og med kommunikation i øjenhøjde. Området er omfattende, men med praktisk erfaring skal vi nok hjælpe jer godt i mål på en måde, som samtidig er mulig at håndtere i hverdagen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vores kunder værdsætter vores kvalitet, brancheindsigt og store ekspertise.
Men det, der adskiller os fra andre, er den nære, personlige kontakt.

Grant Thornton er først og fremmest et revisions- og rådgivningshus, men vi er også vores kunders tætteste allierede. Vi hjælper virksomheder med skræddersyede løsninger, giver perspektiv og har en ægte glæde ved at skabe sikkerhed og ’arbejdsro’ for vores kunder.

Vi er funderet på dygtige og engagerede medarbejdere, som indgår i proaktive teams ledet af uformelle partnere. Hermed sikrer vi en høj grad af motivation og tidssvarende kompetencer fra kolleger, der er lige så forskellige som vores kunder.

At andre vil anbefale os som revisor er det største kvalitetsstempel, vi kan få. Derfor værner vi om vores relationer, men vi er samtidig ikke bange for at gå forrest i feltet, når det gavner vores kunder.

Vi er nemlig tæt på deres kerneforretning, tæt på deres passion og tæt på det samfund, som de og vi indgår i.

Kort fortalt: Vi er tæt på dem, som former Danmark.

Grant Thornton, Godkendt Revisionspartnerselskab

Tronholmen 3
8960 Randers SØ

86412100
Jonas.Boedker-Iversen@dk.gt.com

grantthornton.dk

MH9230_frit_300x240px

Vil du vide mere?

Book et møde , når det passer dig – eller bliv ringet op.

Ring mig venligst op...