Offentliggør du data?

Mange virksomheder og myndigheder offentliggør dokumenter som led i deres arbejde – og her sniger der sig ofte utilsigtede persondata med.

Datatilsynet har set flere eksempler på brud vedrørende utilsigtet offentliggørelse af personoplysninger, og derfor har de nu valgt at udgive en ny foranstaltning, der skal hjælpe med at minimere risikoen for netop det – at offentliggøre persondata. Målet er inspirere med en række forebyggende tiltag til at hæve sikkerhedsniveauet, og undgå (person)databrud.

Foranstaltningskataloget er en samling af tekniske og organisatoriske foranstaltninger, som kan være relevante at overveje for at sikre passende sikkerhed ift. persondata. Kataloget udvides løbende og fungerer som en slags opslagsværk, hvor du som virksomhed kan finde gode råd, idéer og inspiration til at blive endnu bedre til at passe på andre folks data.

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev, og bliv opdateret på aktuelle emner indenfor GDPR på forståeligt dansk – og få gode tips og tricks til dit arbejde med GDPR.

MH9230_frit_300x240px

Vil du vide mere?

Book et møde , når det passer dig – eller bliv ringet op.