Klar til tidsregistrering?

Den 1. juli skal alle virksomheder i EU leve op til de nye regler vedr. tidsregistrering – og det gælder også alle danske virksomheder. Her skal alle medarbejdere fremover registrere længden af den daglige arbejdstid, og derfor står mange danske virksomheder lige nu og overvejer, hvordan de bedst gør dette uden at bruge for meget tid på opgaven.

Der findes allerede nu en række systemer på markedet til at lette registreringen, men uanset om I vælger et helt nyt system, om I bruger et eksisterende system som fx jeres lønsystem eller nøjes med et regneark, skal I sandsynligvis opdatere jeres kortlægning i Lexoforms, da tidsregistreringen i praksis er registrering af persondata.

Lige nu arbejder vi på højtryk for at være klar, så du, når du kommer hjem fra ferie, i løbet af august vil kunne finde skabeloner klar i Lexoforms. Så skal du ikke starte helt fra bunden…

Vi vender tilbage, når de er klar, og indtil da kan du nærstudere Lov om tidsregistrering lige her.

Du finder loven her

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev, og bliv opdateret på aktuelle emner indenfor GDPR på forståeligt dansk – og få gode tips og tricks til dit arbejde med GDPR.

MH9230_frit_300x240px

Vil du vide mere?

Book et møde , når det passer dig – eller bliv ringet op.

Ring mig venligst op...