Nu ved jeg, hvad det handler om

GDPR har ligget mig på sinde siden starten – specielt fordi de mennesker, der bruger vores hus, har krav på fuld tryghed omkring deres persondata. Derfor startede vi ud med at få styr på vores it-sikkerhed, og så tog dagligdagen over. GDPR blev en opgave, der hele tiden blev skubbet foran.

På et tidspunkt henvendte jeg mig så til Selveje Danmark, og fik tilsendt en folder. Men jeg kom ikke rigtigt i gang, fordi der var for travlt. Indtil jeg blev inviteret til et webinar med Lexoforms ifm at Selveje Danmark havde lavet en rammeaftale med netop Lexoforms om brug af deres platform.

 

Den helt rigtige løsning

Det gav så meget mening, og da jeg tidligere kun har beskæftiget mig perifært med GDPR, var det nu tid til at komme helt ind over. Og selvom jeg ikke på forhånd kendte Lexoforms, kunne jeg allerede i løbet af webinaret mærke, at det var den helt rigtige løsning for os.

Vores arbejde med GDPR skal ikke være afhængigt af enkelte medarbejdere, og samtidig skal vi sikre, at vi gør det, vi skal. Tidligere vidste jeg ikke, hvad jeg skulle gribe i, men nu ved jeg, hvad det handler om. Det gør det meget lettere at komme i gang, og samtidig betyder det meget, at jeg ved, at der er hjælp at hente, når jeg har brug for det.”

Gitte Underbjerg, Fonden Gaia Krisecenter

Prøv gratis i 14 dage – eller book en demo​

Kom allerede i gang nu – eller få en kort gennemgang af løsningen, og hvordan den kan hjælpe dig i hverdagen. Ingen binding · intet betalingskort · fuld adgang · fuld support

MH9230_frit_300x240px

Vil du vide mere?

Book et møde , når det passer dig – eller bliv ringet op.

Ring mig venligst op...