D-mærket i 1000 dage

Lexoforms har for fjerde år i træk fået tildelt D-mærket efter en omfattende recertificering, hvor alle systemer og procedurer er blevet gennemgået og opdateret med henblik på at leve op til de skrappe krav til størst mulig it-mæssig sikkerhed.

Lexoforms blev som en af de første danske virksomheder D-mærket den 22. september 2021, og har nu i snart 1000 dage levet op til D-mærkets ambition om at anerkende og fremme ekstraordinære standarder inden for IT-sikkerhed og ansvarlig brug af data – herunder ikke mindst hele den etiske dimension af D-mærket. En dimension, der i disse år bliver stadig mere relevant i takt med at it-kriminelle bliver stadig mere innovative.

Vi er både glade og stolte over at bakke op om D-mærket, der er den første mærkningsordning, der med afsæt i internationale standarder kombinerer både it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse i ét mærke.

Bag D-mærket står Industriens Fond i samarbejde med Dansk Erhverv, Dansk Industri, SMVdanmark og Forbrugerrådet Tænk.

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev, og bliv opdateret på aktuelle emner indenfor GDPR på forståeligt dansk – og få gode tips og tricks til dit arbejde med GDPR.

MH9230_frit_300x240px

Vil du vide mere?

Book et møde , når det passer dig – eller bliv ringet op.

Ring mig venligst op...