sureit aps

PERSONDATA - STOR ERFARING! Vi er uvildige IT-rådgivere, med speciale i bl.a. Persondata (GDPR), D-mærket certificering (Dataansvarlighed og IT sikkerhed) og IT-anskaffelse. Vi arbejder med digitalisering med det primære formål at forbedre bundlinjen i virksomheden.

I sure’it arbejder vi passioneret med at spotte potentialer hos de virksomheder vi arbejder for. Potentialer der karakteriseres af, at de giver positiv effekt på bundlinjen, og som kan realiseres med de rigtige valg omkring virksomhedens brug af digitalisering og IT.

Vi er uvildige IT-management konsulenter, som giver dig et skarpt og uvildigt overblik over dine muligheder. Det betyder, at vi altid vurderer dine behov objektivt, og at du får præcis den løsning, der passer bedst til dig og din virksomhed.

Vi har siden etableringen af sure’it i 2013, arbejdet målrettet med IT-sikkerhed. Vi har en fast plads i IT Branchens IT-sikkerhedsråd. Vi samarbejder medNC3, som er det Nationale Center for CyberCrime og CFCS som betyder Center for Cybersikkerhed. vi har et tæt samarbejde med CSIS som er en af Danmarks stærkeste IT-sikkerhedstjenester og ikke mindst EnergiCERT. Viden fra disse samarbejder, stiller vi til rådighed for vores kunder og samarbejdspartnere.

Gennem relevante kurser og netværkets samarbejder, opdaterer vi løbende vores viden om persondata. Det betyder en mere dybdegående viden om nødvendige tiltag og evt. konsekvenser for virksomhederne i forbindelse med behandling af persondata.

Behandling af persondata foretages i alle virksomheder med ansatte og- eller der anvender personoplysninger om kunder som f.eks. navn, adresse, telefonnummer osv. På dette grundlag er alle virksomheder i Danmark i et vist omfang berørt af persondataloven og den kommende EU persondataforordning

I 2021 blev D-mærket introduceret i Danmark, og sure’it var blandt de 3 første virksomheder ved introduktionen der blev certificeret med dette nye mærke og bliver løbende gencertificeret én gang om året. Læs mere på www.sureit.dk

sureit aps

Ormhøjgårdvej 27
8700 Horsens

42806020
pun@sureit.dk

sureit.dk

MH9230_frit_300x240px

Vil du vide mere?

Book et møde , når det passer dig – eller bliv ringet op.

Ring mig venligst op...