Find din GDPR-konsulent​

Lexoforms er et 100% uvildigt GDPR-værktøj designet til at gøre det selv. Ønsker du ekstern rådgivning, har vi udvalgt en række uvildige GDPR-konsulenter i hele landet, der alle kender Lexoforms.

Når du offentliggør navn og titel, afgiver du persondata

GDPR-rådgivning à la carte

Vi har samlet en række stærke rådgivere i hele landet, der kan hjælpe dig med dine spørgsmål om GDPR. Alle GDPR-konsulenter på listen nedenfor er uvildige og specialiseret i ét eller flere områder indenfor databeskyttelse, GDPR, DPO, jura eller it-sikkerhed – og de kender alle vores GDPR-løsning.

Vælg en startpakke

Vores kunder kalder vores løsning let, enkel og intuitiv, men har du aldrig arbejdet med GDPR før, skal du måske have lidt hjælp til at komme godt i gang. Det kan også bare være, at du hellere vil bruge tiden på din kerneforretning, og her kan en ekstern GDPR-konsulent også være en god idé.

Vælger du en uvildig GDPR-konsulent fra vores liste, kan du samtidig benytte én af følgende 3 startpakker. Dét giver tryghed – og en god start.

Startpakke 1

4 timers GDPR-rådgivning
– fysisk, online eller i et mix

kr. 4.995,-

Startpakke 2

8 timers GDPR-rådgivning
– fysisk, online eller i et mix

kr. 9.990,-

Startpakke 3

Individuel GDPR-startpakke
efter dine ønsker og behov

Uanset hvilken pakke, du vælger, bliver du kontaktet af GDPR-konsulenten omkring opstart og forløb.
Prisen afregnes direkte, og er ekskl. Lexoforms abonnement, transport og moms.

Find din GDPR-konsulent her

Find den GDPR-konsulent, der bedst matcher dine behov mht kompetencer og geografi. Vil du have hjælp til at finde det rigtige match, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

  • All Posts
  • DPO
  • Juridisk rådgivning
  • GDPR-rådgivning
  • IT-sikkerhed
VBL Rådgivning

“KVALITET ER EN ÆRESSAG, RIMELIGE PRISER OG BEHAGELIG BETJENING” Kort sagt, - vi er eksperter, I betaler ikke for mere…

Passion for Projekter

Ekspertgodkendt og budgetvenlig GDPR pakke til dig, der er soloselvstændig. Du skal, for at leve op til GDPR, kunne dokumentere,…

ProAccount

GDPR er ikke længere et nyt fænomen. Derimod ses et hastigt stigende krav om, at personoplysninger behandles efter GDPR-reglerne. Forventningen…

Albrechtsen

Vi er specialister i SMV-segmentet med et højt personligt engagement. Vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med GDPR og rådgive…

Schmitto

Jeg rådgiver virksomheder om IT sikkerhed & GDPR, for at opnå større udbytte i forhold til sikkerheds investeringen.

Sixtus Compliance

Sixtus tilbyder softwareløsninger, GDPR services og yder rådgivning, som hjælper vores kunder med alt inden for GDPR compliance og på…

sure’it

PERSONDATA - STOR ERFARING! Vi er uvildige IT-rådgivere, med speciale i bl.a. Persondata (GDPR), D-mærket certificering (Dataansvarlighed og IT sikkerhed)…

TD Consult

TD Consult kan, som freelance certificeret databeskyttelsesrådgiver, hjælpe dig og din virksomhed i alle faser af projekt persondatasikkerhed i det…

Unitas

UNITAS rådgiver primært om databeskyttelse, compliance, it-kontrakter, digital markedsføring og teknisk og organisatorisk sikkerhed. Vi er et specialiseret, ambitiøst og…

Vangsaa Consult

Få hjælp til GDPR med en helhedsorienteret rådgivning. Vangsaa Consult er et konsulenthus som kan hjælpe alle med en pragmatisk…

Nessum IT

GDPR & compliance | Standardisering - Stor erfaring med GDPR-arbejde i NGO'er og ideelle foreninger. - Arbejdet med modeller for…

Vipindi

Vi hjælper virksomheder og organisationer med udarbejdelse af politikker, processer og implementering, og virker som ekstern DPO (Databeskyttelsesrådgiver).

Wingmanager

"FÅ RO I MAVEN OG LAD OS VÆRE DIN WINGMANAGER" Vi sikrer, at din virksomhed lever op til alle GDPR…

Aaen & Co.

Vi kan hjælpe dig med GDPR og behandling af persondata på dine præmisser – hvad end du har brug for…

Blanner Compliance

Vi yder helt lavpraktisk hjælp til GDPR-cirkusset fra en rådgiver der kan oversætte jura til konkrete justeringer af arbejdsgange, Mit…

Deloitte Legal

Hos Deloitte Legal betyder GDPR-compliance først og fremmest, at virksomheder har det fornødne forsvarsværk til at sikre overholdelse af GDPR…

Domea

Vi hjælper jer med GDPR kortlægning og rådgivning målrettet den almene boligsektor.

Dahl

DAHL er et af Danmarks største advokatfirmaer. Vi løfter ambitiøse erhvervsvirksomheder til nye højder. Hos os får du next practice.…

ITKonsulenten

ITKonsulenten hjælper med SIKKERHED & GDPR. Min tilgang til er basseret på 35+ års erfaring og arbejde inde for branchen.…

Koncpt

Hos koncpt.dk tilbyder vi praktisk og jordnær rådgivning om GDPR, der er tilpasset din virksomheds behov. Vores ekspertise sikrer, at…

ITSikkerhedsGruppen

ITKonsulenten hjælper med SIKKERHED & GDPR. Min tilgang til er basseret på 35+ års erfaring og arbejde inde for branchen.…

Educant

Vi udvikler sikre IT-løsninger, der er specifikt målrettet skolemiljøet.

Advodan Thisted

Mangler du hjælp til at blive compliant, så står vi gerne til rådighed med kompetent rådgivning og hjælp. Vi hjælper…

Andersen Partners

Hos Andersen Partners oplever vi, at vores klienter har betydelig fokus på individets grundlæggende rettigheder og herunder på beskyttelsen af…

Ansatte

Vores strukturerede tilgang gør det nemmere at blive og forblive GDPR-compliant, herunder udarbejdelse af INSPEKTIONSRAPPORTEN.

Attent

Hos os får du høj faglig kvalitet i et forståeligt sprog. Vores GDPR-rådgivere er uddannede jurister og forstår at praktisere…

Complí

Forretningsfokuseret hjælp til håndtering af persondata og IT-sikkerhed. Ønsker I hjælp i forhold til IT sikkerhed og GDPR / persondataloven,…

CoworkIt

Vi arbejder som din landsdækkende IT-leverandør, med base i det lokale Danmark. Vi er din rette rådgiver om IT Sikkerhed,…

Data Ansvar

Kom i mål med GDPR og Persondataloven – let og enkelt. Vi hjælper med GDPR - pragmatisk, enkelt og effektivt,…

Datacompagniet

datacompagniet – din GDPR og IT-compliance rådgiver. Vi hjælper virksomheder og uddannelsesinstitutioner med netværkssikkerhed, cybersikkerhed, risikoafdækning og den digitale transformation.

Advodan Lolland-Falster

Få kortlagt persondata i virksomheden på en overskuelig måde - brug Advodan Lolland-Falster's persondataspecialister - I samarbejde kan vi skræddersy…

FairADVICE.dk

RÅDGIVNING, FOREDRAG, KURSER, I HELE DANMARK TIL STØRRE OG SMÅ God Cybersikkerhed og GDPR er et dokumenteret vækstgrundlag for din…

Grønbek Andersen

ADVOKAT MED ERFARING MED SAGER HOS DATATILSYNET. Jeg er en ung advokat med bred teknologiforståelse, der for nyligt har stiftet…

HORESTA

HORESTA er specialisten indenfor rådgivning af hotel-, restaurations- og turismebranchen, også når det handler om persondata. Vi kan hjælpe dig…

Incognita

Incognita ApS tilbyder virksomhedsrådgivning om GDPR til kommercielle virksomheder, NGO'er, foreninger m.v. Virksomhedsrådgivning om GDPR - ikke blot et spørgsmål…

IPNord

Synes du at GDPR virker en smule uoverskuelig, så hjælper vi dig gerne! Vi vil være dig behjælpelig med at…

KMGN Consult

Har i brug for hjælp til at få styr på GDPR? Som uddannet erhvervsjurist og med en certificering inden for…

Kreston SR

Hos Kreston SR er du sikret kompetent rådgivning og sparing til din virksomhed. Vi hjælper vi dig igennem GDPR-junglen på…

Grant Thornton

Grant Thornton er først og fremmest et revisions- og rådgivningshus, men vi er også vores kunders tætteste allierede. Vi hjælper…

Prøv gratis i 14 dage – eller book en demo​

Kom allerede i gang nu – eller få en kort gennemgang af løsningen, og hvordan den kan hjælpe dig i hverdagen. Ingen binding · intet betalingskort · fuld adgang · fuld support

Gør Lexoforms GDPR løsning dig glad? lettet? postiv? tilfreds? vildt glad? imponeret? mere sikker? mere positiv? mere effektiv? overskudsagtig?

Derfor er det vigtigt at have styr på persondata!

forventede omkostninger for cyberkriminalitet på verdensplan i 2023 (dkk.)
0
MH9230_frit_300x240px

Vil du vide mere?

Book et møde , når det passer dig – eller bliv ringet op.

Ring mig venligst op...